Studenter-gilda-skolan

Arbeta som auktoriserad hudterapeut på Gilda Skolan

 

Vi utökar vår verksamhet och söker nu auktoriserade hudterapeuter till våra 3 salonger på Gilda Skolan i Stockholm, Göteborg och Malmö. Som hudterapeut kommer du att arbeta som anställd i våra salonger och vara ett komplement till våra studenter som utför sin praktik.

Om tjänsten

Vi erbjuder ett spännande arbete till dig efter din godkända SHR-examen. Du kommer att arbeta med alla typer av behandlingar som ingår i vårt koncept. Allt från lyxigare hudvård-, massage- och ansiktsbehandlingar, till enklare behandlingar som manikyr, pedikyr och vaxning finns på menyn. Vi lägger också fokus på avancerad hudvård och erbjuder behandlingar inom bland annat microneedling och kemisk peeling. I tjänsten ingår även bokningar samt försäljning av produkter.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för hudvård och hudvårdsbehandlingar samt drivs av försäljning och service. Vi ser mycket till dina personliga egenskaper. Du ska vara medlem hos SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation).

Särskild visstidsanställning på max 6 månader. Arbetet sker deltid, heltid eller efter överenskommelse, mån-fre där kvällar och helger förekommer.

Lön enligt yrkesanpassad riktlinje samt provision.

Sök tjänsten

Varmt välkommen in med ditt intresse. Maila CV och personligt brev till [email protected]
Intervjuer kommer att ske löpande och vi avser att tillsätta tjänsterna så snart som möjligt.
Har du frågor är du välkommen att kontakta Anna Wigö via mail eller telefon (040-17 05 04).

 

Anna Wigö/ Skolchef

Gilda Skolan uppfyller kraven för SHR och CIDESCO.