Hudterapeut jobb Göteborg

Hudterapeut jobb Göteborg

Är du vår nya utbildare?

Drivs du av att motivera andra och dela med dig av dina kunskaper inom hud- och spaterapeut yrket? Då har vi den perfekta rollen för dig! 

Välkommen att söka tjänsten som utbildare på Gilda Skolan i Göteborg – din chans att göra verklig skillnad för morgondagens hudterapeuter. 

Vi erbjuder ett spännande och omväxlande arbete för dig som har ledaregenskaper, trivs med människor och älskar att ge service ända ut i fingerspetsarna.

 

Vem är du?
Vi letar efter dig som är driven, lyhörd, pedagogisk och trygg i dig själv. Vi ser gärna att du utbildat dig på någon av våra skolor och har minst 2 års erfarenhet inom yrket. Du har en förkärlek till skönhet och hudvård och en stark motivation till att vilja inspirera andra med dina kunskaper och lärdomar. Din främsta drivkraft är att lyfta andra och se dem växa och utvecklas. Du omges gärna av människor och att ta hänsyn till såväl studenter och kollegor är en självklarhet för dig. Erfarenhet av handledning och ledarskap ser vi som en stor fördel.

 

Vad innebär tjänsten?
Tjänsten är ett vikariat på heltid och innebär att utbilda våra studenter såväl teoretiskt som praktiskt och att vara engagerad i skolans kundsalong. Ingen dag är den andre lik. Men det är också det som gör rollen så händelserik och spännande! Som utbildare hjälper du studenterna under det praktiska arbetet i salongen genom att ge råd och korrigera behandlingsteknikerna vid behov.

 

Varför ska jag välja Gilda Skolan?
Vi är en skola som utmärks av hög standard, omtanke och erfarenhet. Resan startade redan 1993 när Gilda Liljeblad grundade den första skolan i Göteborg. Målet var att utbilda Sveriges bästa hud- och spaterapeuter. Det lyckades vi med. Idag finns Gilda Skolan i både Stockholm, Malmö och Göteborg och våra studenter har genom tiderna vunnit flera medaljer i SM, EM och VM i hudvård. Med andra ord kan vi även stoltsera med att vi utbildar studenter i världsklass. 

Vi känner en oerhörd glädje över alla studenter som har valt att utbilda sig på just Gilda Skolan. När vi ser de starta egna salonger och uppfylla sina drömmar om att arbeta utomlands – känner vi oss väldigt stolta. All framgång har gjort det möjligt för skolan att stå sig stark i över 25 år på en konkurrenskraftig marknad. Med både SHR och CIDESCO certifieringar får studenterna en kvalitetssäkrad utbildning. Det gör våra studenter mycket eftertraktade på arbetsmarknaden. 

Gilda Skolan drivs av ett starkt målmedvetet arbete där vi sätter tonen för morgondagens kunskap inom hudvård och spa. Vill du vara med och fortsätta vår fantastiska resa?

 

Hur ansöker jag?
Skicka ditt CV och personligt brev direkt till [email protected]. Ansökningar tas omhand löpande och vi ber därför att få din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor kring anställningen är du välkommen att kontakta skolchef Anna Wigö på e-post [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan!
Kanske blir det just du som får möjlighet att forma framtidens hudterapeuter? 

@GILDASKOLAN PÅ INSTAGRAM