Intervjuer med branschföretag

Thomas Cook / Vingresor – Spa
”Vi anställer gärna terapeuter som har gått Gilda Skolan, då utbildningen erbjuder examen i både SHR och CIDESCO (då vissa länder kräver CIDESCO-certifieringen för att få jobba). Dessutom så är det en lång utbildning som innehåller mycket praktik vilket gör att studenterna är förberedda på hur en arbetsdag kan se ut i arbetslivet. Det är även en bred utbildning som gör att terapeuterna kan göra många olika behandlingar när de kommer ut, allt från pedikyr till ansiktsbehandlingar”.

Suzanne Haage, Resourcing HR Nordic

Ystad Saltsjöbad Spa
”Vi anställer gärna Gildas utbildade hudterapeuter då jag anser de har en gedigen och grundlig utbildning samt är CIDESCO-diplomerade”.

Laura Nickling, Spachef

Eriksbergskliniken
”Eriksbergskliniken etablerades för mer än 15 år sedan och erbjuder den senaste teknologin inom estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi samt modern skönhetsvård. Vi arbetar med Laser, IPL, avancerad hudvård samt injektionsbehandlingar med filler och toxiner.
Vi har nöjet att ta emot studenter från Gilda Skolan på studiebesök hos oss sedan många år. I studenternas grundutbildning ska kännedom om estetiska behandlingar och ingrepp ingå utöver sedvanliga kunskaper inom hudterapeutsyrket. Studenterna från Gilda Skolan är nyfikna, frågvisa och väldigt ambitiösa i sitt lärande. Det är ett sant nöje att få vara en del av deras undervisning på vägen till sina nya yrkesroller. De håller en hög kunskapsnivå och vi skulle utan tvekan anställa personal som examinerats från denna skola”.

Karin Oja Julander, VD och grundare samt leg. sjuksköterska

Gilda Skolan uppfyller kraven för SHR och CIDESCO och erbjuder utbildning inom Kerstin Florian Spa filosofi.