Sommarstängt v.29-30

Glad Sommar önskar elever och personal på Gilda Skolan! I juli v.29-30 är det dags för salongerna att ta lite välförtjänt sommarledighet. Vi håller stängt från den 18 juli och hälsar dig välkommen igen måndagen den 1 augusti. Passa på att boka en vårdande behandling för att stärka huden efter sommarsolen, så som vår populära ansiktsbehandling…

Detaljer

Välkommen på Öppet hus!

Öppet hus på Gilda Skolan 14 juni. Är du också nyfiken på skolans lokaler och att få träffa och lära känna våra studenter och utbildare? Varmt välkommen på Öppet hus! Vi bjuder på rundvandring i våra vackra salonger, svalkande förfriskningar och en spännande tävling. Men det är också ett gyllene tillfälle för dig att ställa…

Detaljer

Kursstart VT22

Nästa kursstart är 21 februari. Vi tar emot ansökningar löpande så ansök redan idag för att ha chans till en plats. Sista ansökningsdatum är den 14 februari och vi tar endast emot sena anmälningar i mån av plats. Skicka in din ansökan online.

Kursstart HT21

Nästa kursstart är 23 augusti. Vi tar emot ansökningar löpande så ansök redan idag för att ha chans till en plats. Sista ansökningsdatum är den 13 augusti och vi tar endast emot sena anmälningar i mån av plats.

Bonussystem

Som tack för att du väljer att boka en behandling i någon av våra salonger får du automatiskt ta del av vårt bonussystem. Bonusen får du sedan tillgodo i form av en värdecheck som du kan använda nästa gång du vill göra en behandling hos oss.