Personligt besök och informationskvällar

Funderar du på att utbilda dig till spaterapeut och hudterapeut? Vi rekommenderar dig som vill gå vår utbildning att boka in ett personligt besök och rådgivning på skolan innan ansökan. Då får du möjlighet att se lokalerna och att prata med skolansvarig, handledare och studenter. Efter besöket kommer du att känna dig väl införstådd i vad som krävs av dig som student och vad du kan förvänta dig både under och efter studietiden.

Nedan väljer du vilken Gilda Skola du vill besöka.

STOCKHOLM

GÖTEBORG

MALMÖ

Informationskvällar 2022

Vi har flera informationskvällar varje år för att du ska få en inblick i vår utbildning till hud- och spaterapeut. Vi föreläser om allt som har med utbildningen och branschen att göra; Vad ingår i utbildningen? Vad gör en hud- och spaterapeut? Hur ser arbetsmöjligheterna i branschen ut? osv. Du får även chansen att träffa personal på skolan, ställa frågor och se dig omkring i våra fina lokaler.

Aktuella datum

18.00-20.00
Informationskväll samtliga skolor

12.00-19.00
Öppet Hus samtliga skolor

Gilda Skolan uppfyller kraven för SHR och CIDESCO.