Webbinarium-15-juni

Webbinarium

Torsdag den 15 juni kan du ta del av ett inspirerande Teams-event om vår utbildning till hud- och spaterapeut. Vi föreläser om utbildningen och du får också höra mer om vårt kostnadsfria utbildningsalternativ. Webbinariet är till för dig som funderar på att gå vår utbildning (på någon av våra tre skolor), men som först vill lära dig mer om utbildningen och se om den kan passa just dig.

Webbinariet sker live, via Teams, så att du får chansen att ställa dina frågor och integrera med vår skolchef direkt.

När: Torsdag 15 juni kl. 18.00-19.30

Registrera dig här

Informationskvällar

Under vissa datum bjuder vi in till informationskvällar där vi föreläser om utbildningen samt svarar på dina frågor. Då får du också chansen att se våra lokaler och att träffa och lära känna våra studenter och utbildare.

Just nu finns inga aktuella datum för informationskvällar.

Dropin-veckor

Under vissa veckor erbjuder vi dropin på våra skolor. Då får du chansen att se våra lokaler och att träffa och lära känna våra studenter och utbildare. Det är också ett gyllene tillfälle för dig att ställa direkta frågor om utbildningen.

Just nu finns inga aktuella tider för dropin.

Personligt besök

Har du inte möjlighet att besöka någon av våra informationskvällar eller dropin visningar eller finns det ingen aktuell tid inlagd? Då rekommenderar vi dig som vill gå vår utbildning att boka in ett personligt besök och rådgivning. Då får du möjlighet att se lokalerna och att prata med skolansvarig, handledare och studenter. Efter besöket kommer du att känna dig väl införstådd i vad som krävs av dig som student och vad du kan förvänta dig både under, och efter, studietiden.

Nedan väljer du vilken Gilda Skola du vill besöka.

STOCKHOLM

1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

GÖTEBORG

1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

MALMÖ

1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Gilda Skolan uppfyller kraven för SHR och CIDESCO.