Kostnad och Finansiering

Utbildningsalternativ 1 (1 år)

Två terminer – 95 000 kr
Kursavgiften ligger på 95 000 kr inklusive moms (76 000 kronor exklusive moms) för hela utbildningsåret och finansieras innan kursstart. Som företagare får du dra av momsen från kursavgiften.

Deposition á 5000 kr för att säkra din plats
När du blivit antagen till utbildningen betalar du en deposition om 5000 kr för att säkra din plats. Depositionen behöver vi inom 7 dagar efter att du fått ditt antagningsbesked. Information om betalningen får du via mail, i ditt antagningsbesked. Resterande kursavgift, 90 000 kronor, ska vara skolan tillhanda senast 8 veckor innan kursstart.

Vad händer om du accepterat din plats men ångrat dig?
Om du återtar din anmälan senast en vecka före kursstart debiteras en administrationsavgift på 10% av kursavgiften. Om du återtar din anmälan senare än en vecka före kursstart debiteras en avgift som kan uppgå till högst halva kursavgiften. Om du avbryter ditt deltagande i kursen när den har startat är du skyldig att erlägga full kursavgift. Det gäller även vid sjukdom då du genom din ansökan signerat din hälsodeklaration.

Utbildningsalternativ 2 (1,5 år)

Tre terminer – kostnadsfritt (deposition á 25 000 kr som återbetalas)
I samtliga städer kan du gå utbildningen kostnadsfritt genom att ha en termin extra i vår praktiksalong och på så sätt betala av kursavgiften. Ett perfekt alternativ för dig som vill få mer praktisk erfarenhet med kundbehandlingar. Du har också möjlighet att välja att betala totalt 95 000 kr innan andra terminen och då ta examen som i utbildningsalternativ 1. Det ska anmälas 3 månader innan examen.

Deposition á 5000 kr för att säkra din plats
När du blivit antagen till utbildningen betalar du en deposition om 5000 kr för att säkra din plats. Depositionen behöver vi inom 7 dagar efter att du fått ditt antagningsbesked. Information om betalningen får du via mail, i ditt antagningsbesked. Resterande kursavgift, 20 000 kronor, ska vara skolan tillhanda senast 8 veckor innan kursstart. Den totala depositionen på 25 000 kr får du tillbaka vid slutförd utbildning.

Vad händer om du accepterat din plats men ångrat dig?

Låna 50 000 kr räntefritt

Visste du att Gilda Skolan samarbetar med Human Finans för räntefria lån till din utbildning? Du kan låna upp till 50 000 kr med 0% ränta, och välja att delbetala i 6, 12 eller 24 månader. Här kommer några exempel på betalningsalternativ:

Betala endast 2083 kr per månad i 2 år (24 mån) – utan ränta!
*Exklusive 39 kr administrativ avgift per månad och 595 kr i uppläggningsavgift på första avin.

Låna fullt belopp 95 000 – delbetala i 3 år

Betala endast 3019 kr per månad i 3 år (36 mån)

Låna fullt belopp 95 000 – delbetala i 4 år

Betala endast 2 362 kr per månad i 4 år (48 mån)

Intresserad av fler betalningsalternativ?

Gå till kalkylatorn på Human Finans hemsida och räkna på din betalning.

Hur ansöker du om ett lån?

Du ansöker snabbt och enkelt med Mobilt BankId på Human Finans hemsida. Du kan ansöka utan problem om du uppfyller följande kriterier:

• är minst 18 år
  • fri från betalningsanmärkningar
  • har en deklarerad inkomst
  • har ett svenskt personnummer
  • är mantalskriven (folkbokförd) i Sverige i minst ett år

Du behöver inte fylla i några fakturauppgifter när du skickar in din ansökan. Det kan du komplettera med i efterhand när du väl blivit antagen till utbildningen.

Varför ett lån med Human Finans?

Varje år väljer flera av Gilda Skolans studenter att finansiera sin utbildning med ett lån från just Human Finans. Studenterna tycker att det känns som ett tryggt val då Human Finans är en samarbetspartner till Gilda Skolan sedan flera år. Dessutom är räntan förmånlig jämfört med andra lånetjänster.

Gilda Skolans utbildning är en investering för framtiden!

I utbildningen ingår:

• Gilda Skolans eget diplom
• Svensk SHR-examen
• Internationell CIDESCO-examen (värde ca 3 000 kronor)
• Spautbildning och diplom
• Diplom från Scratch Nails och Gilda Liljeblad
• Förbrukningsmaterial (hudvård, handdukar, papper m.m.)
• Kursmaterial via webbaserad utbildningsportal – för bättre inlärning
• Redskap för manikyr, pedikyr, ansiktsbehandling och makeup (värde ca 7 800 kr)
• Skolväska med arbetskläder; två par byxor, två rockar, cardigan och arbetsskor (värde ca 6 300 kr)

Gilda Skolan uppfyller kraven för SHR och CIDESCO.